Az a_it üdvözli Önt az intelligens mezőgazdaság korában!

Elhozzuk a föld és a természet ismeretének tudását a gazdálkodókhoz az információs technológia segítségével. Ma már minden téren képesek vagyunk az információt, a pontos adatokat bárhol, hálózáatszinten hozzáférhetővé tenni - miért ne élnénk ezzel a mezőgazdaságban is? A hőmérséklet, a szél ereje és a csapadék mértéke az ellenőrzése alá kerül.

Csupán igénybe kell vennie a szolgáltatást és rácsatlakoznia a területéhez legközelebb eső a_it toronyra, a szükségletei alapján szelektált és rendzeett adatok már hozzáférhetőek is a számítógépén. Nincs szükség bonyolult adminisztrációra, papírokra, manuális mérésekre - a rendszer elvégzi számunkra, így akár akkor is figyelhetünk a területünkre, ha épp földrajzilag máshol vagyunk. Globalizált, felgyorsult világunkban a munka, a mgánéleti kommunikáció, és a szórakozás jelentős része is okos, könnyű, minket mindenhova elksísérő eszközökön keresztül zajlik és szerveződik. Ezek segítenek hozzáfréni a rendszerhez, amely képes úgy rendezni az infromációt, hogy a gyorsaság igénye és a fizikai távolság mellett is legyen mindenre lehetőségünk. Mindezt felhasználóbarát, átlátható módon juttatják el hozzánk. Ezt az a_it segítségével már a gazdálkodásban is megtehetjük.

Az a_it rendszer alkalmazásához nem szükséges az állomásokat, talajszondákat megvásárolni, elég igénybe venni a szolgáltatást - így a kisebb gazdaságok számára is ideális választás. Amellett, hogy így nem kell viselniük az eszközvásárlással áés fenntartással, valamint a karbantartással járó terhetket, a moduláris rendszer és külső szakértelem segítségével az a_it könnyen optimalizálható kis méretű gazdaságokra is. Gyümölcstermesztésre, szőlőtermesztésre, szabadföldi zöldésgtermesztésre és szántóföldi gabonatermesztésre is specializálódótt területeken is tökéletesen alkalmazható. Az információs technológia korában ez a szolgáltatás olyan esszenciális lehet a gazdálkodásban, mint egy új közmű.

Bemutatkozás Mádon

Legyen az elsők között, akik megismerhetik az intelligens gazdálkodás új korszakát!

Az a_it rendszer hamarosan élesedik – elsőként a Mádi medencében. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk, kockázat és kötelezettségek nélkül.

Azoknak, akik az alábbi regisztráció kitöltésével jelentkeznek, most 2 hónapig ingyenesen
biztosítjuk az a_it Board szolgáltatást.